Mancare de fasole galbena pastai

de Bucataras Medi in Mancaruri de legume, 14 Oct 2010 | 38052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • 2-3 rosii
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena pastai:

Spalam ceapa si morcovul.Ceapa o taiem marunt iar morcovul il dam prin razatoare.Punem la incins putin ulei si inabusim ceapa , morcovul si cateii de usturoi zdrobiti.Intre timp spalam, curatam si rupem pastaile in bucati mai mici .Punem intr-un vas pastaile si rasturnam peste ele amestecul de mai sus..Adaugam apa cat sa acopere si condimentam cu sare si piper.Lasam sa fiarba pana cand totul este bine fiert dupa care adaugam rosiile decojite si date prin razatoare.Lasam sa scada bine dupa care luam dupa foc si asezonam cu patrunjel verde.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

gaby_duceag 1

16.10.2010, 10:12

da, imi place. si eu le fac asa in posturi doar ca, uite, n-am pus niciodata morcov dar in schimb nu lipseste usturoiul, chiar daca fac un mujdei separat.

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 13:08

offfffffff, mi-era teama ca nu iti place......................

adry88 1

30.05.2011, 21:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu praz