Tarta cu legume

de oanapl in Mancaruri de legume, 9 Mar 2017 | 3952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • 200 g rosii cherry
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 borcan ciuperci
  • 70 g telemea
  • 4 oua
  • 5-6 linguri smantana
  • 1 aluat foietaj
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume:

Cureti ardeiul de seminte si dovlecelul de coaja si le tai felii subtiri. Ceapa verde si ciupercile le tai marunt si pui toate legumele intr-un castron si le amesteci. Adaugi telemeaua data pe razatoarea mica si adaugi sare, piper si patrunjel, dupa gust.

 Intinzi aluatul cu sucitorul si il asezi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, apoi il intepi cu furculita din loc in loc. Torni legumele peste aluat si adaugi ouale batute cu smantana. Asezi rosiile cherry deasupra si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 55-60 de minute, pana cand tarta se rumeneste frumos.

Lasi sa se raceasca putin, apoi o feliezi si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecel