Mancare de fasole teci cu carne de porc

de alilianaa in Porc, 15 Ian 2013 | 5336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc( prajita de la cazan sau garnita)
  • 1500 g fasole teci
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 4 cepe
  • 1 pastarnac
  • rosii
  • sos tomate
  • sare, piper dupa gust
  • verdeturi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole teci cu carne de porc:

Carnea se scoate de la untura si se incalzeste . Se scot pe o farfurie cu servetele.


Intr-o cratita, ceapa se pune la prajit impreuna cu legumele si se lasa la sotat. Cand s-au inmuiat se pun tecile impreuna cu carnea peste care se adauga apa cat sa le acopere. Se potriveste mancarea cu sare. Se lasa la fiert jumatate de ora, dupa care se pun rosiile. Dupa 10 minute se adauga rosiile. La final se pune sucul de rosii, verdeata si piperul.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole teci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Sim0na 1

17.01.2013, 21:40

exact asta am mancat in seara asta, doar ca am folosit carne de pui

alilianaa 1

17.01.2013, 22:06

Este si mai buna Simona, carnea de pui este mai usoara!

mihaelar63 1

09.02.2014, 00:32

Ce buna !!! Ma uitam pe net la imagini ,, carne de porc cu fasole verde ''. Si... hop imi zic asta e farfurie de bucataras )) Deci am dreptate ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne de porc