Mancare de fasole verde

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 1 Apr 2020 | 3950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g fasole galbena congelata
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • marar
  • 5 graunti usturoi
  • ulei
  • 3 lg pasta de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde:

Ceapa, morcovul se curata si se spală. 

Se toaca mărunt. 

Ardeiul se curăță, spala si se taie julien. 

Intr-o cratita se pune ulei si când se încinge se adaugă ceapa si morcovul,punem 1/2 ceașcă de apa si calim legumele cca 10 min.. Se adaugă  ardeiul si 2,5 l apa. Cand apa fierbe se adaugă fasolea si se lasa sa fiarba. Cand fasolea este aproape fiarta se adaugă pasta de rosii, usturoiul posta si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adaugă mararul,tocat mărunt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

03.04.2020, 20:11

Pe cat este de simplu, pe atat de mult imi place acest preparat!

Gherca Daniela 1

05.04.2020, 09:10

dantes 1

05.04.2020, 09:53

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu ciuperci