Chec de post

de karla in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 6266 vizualizari

 

Se face foarte rapid si are un gust intens de cacao .Aceasta reteta am luat-o de pe internet ,dar chiar nu mai stiu de pe ce site, mii de scuze

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani apa minerala
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1+1/4 plicuri praf de copt
  • 4 linguri cacao
  • eu am folosit o cana de 250 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Se amesteca intr-un bol faina + praful de copt.

Intr-un alt bol se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si cacaoa ,apoi se adauga uleiul si amestecati bine pana se incorporeaza ,iar peste ,adaugati apa minerala si amestecati .

Se toarna faina cu praful de copt peste amestecul lichid, se omogenizeaza, se toarna in tava  si se da la cuptor (preincalzit) timp de 30-35 de min aproximativ(faceti testul cu scobitoarea) la 200 de grade .

Se poate servi cu dulceata sau pur si simplu puneti zahar praf pe deasupra .

                                        Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sa nu deschideti cuptorul in primele 20 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

14.04.2013, 20:58

Vreau o feliuta!

MotanLaOale 1

15.04.2013, 09:19

karla 1

16.04.2013, 14:40

multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec de post by Miha