Chec de post

de karla in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 4292 vizualizari

 

Se face foarte rapid si are un gust intens de cacao .Aceasta reteta am luat-o de pe internet ,dar chiar nu mai stiu de pe ce site, mii de scuze

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani apa minerala
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1+1/4 plicuri praf de copt
  • 4 linguri cacao
  • eu am folosit o cana de 250 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Se amesteca intr-un bol faina + praful de copt.


Intr-un alt bol se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si cacaoa ,apoi se adauga uleiul si amestecati bine pana se incorporeaza ,iar peste ,adaugati apa minerala si amestecati .


Se toarna faina cu praful de copt peste amestecul lichid, se omogenizeaza, se toarna in tava si se da la cuptor (preincalzit) timp de 30-35 de min aproximativ(faceti testul cu scobitoarea) la 200 de grade .


Se poate servi cu dulceata sau pur si simplu puneti zahar praf pe deasupra .


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Sa nu deschideti cuptorul in primele 20 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

14.04.2013, 20:58

Vreau o feliuta!

MotanLaOale 1

15.04.2013, 09:19

karla 1

16.04.2013, 14:40

multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Chec aromat, de post