Mancare de fasole verde cu carne de porc

de mihaelaM in Porc, 8 Iul 2011 | 32097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole verde
  • 400-500g carne de porc
  • 2cepe
  • 1lingurita faina
  • 30 ml ulei
  • suc de rosii
  • delikat de legume
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde cu carne de porc:

Rupem coditele la fasole,o spalam si o punem la fiert.

Carnea o taiem bucati si o punem sa o prajim.Dupa ce carnea este prajita o scoatem si tot in acel ulei vom pune ceapa taiat marunt.

Cand fasolea este fiarta o scoatem pe o farfurioara si o lasam putin sa se raceasca,apoi o taim.

Dupa ce ceapa devine aurie vom pune sucul de rosii,mestecam apoi putem pune si faina,peste care vom pune si sucul foarmat de la pastai,mestecam rapid sa nu se faca cocoloase.

Dupa ce am pus sucul foarmat de la pastai vom pune si pastaile taiate si carnea si lasam cateva minute(10min),stingem focul si punem patrunjelul si mararul taiat marunt.Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelaM 1

09.07.2011, 12:43

multumesc Vladimir

mihaelaM 1

09.07.2011, 12:43

mamaie multumesc

mihaelaM 1

09.07.2011, 12:44

Astept sa vad ce iese Rocsi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Guias Ardelenesc