Porc si cartofi cu ghimbir si rozmarin (la cuptor)

de mihaelar63 in Porc, 23 Iul 2013 | 5130 vizualizari

 

Decat prajit mai bine copt. Desi e cald, rezist eroic si din cand in cand mai prepar cate ceva la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc + costita
  • 1 kg cartofi
  • 100 ml ulei masline
  • rozmarin verde
  • sare de mare
  • 1 lingura praf ghimbir
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc si cartofi cu ghimbir si rozmarin (la cuptor):

Pulpa de porc se taie fasii lungi de 5 cm ,se condimenteaza si costita  cu sare,boia si ghimbir .

Cartofii se curata , se spala se taie in opt .

Totul se pune in tava se stropeste cu ulei , se sareaza putin , se aduga rozmarinul.

Puneti o cana cu apa, presarati ceapa verde si dati la cuptor pana totul este rumenit. 

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc si cartofi cu ghimbir si rozmarin (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

23.07.2013, 22:49

Bucatarasilor ma bucur ca va place , arata , arata dar sa vedeti ce buna e

mihaelar63 1

23.07.2013, 22:50

Mirela , bucuroasa de vizita si tu ai portie marita , doar esti tot timpul cu piticii

mihaelar63 1

23.07.2013, 22:54

Alina acum vad ca si tu te incadrezi la categoria , mamica + piticuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura