Snitele cu ciuperci si smantana

de ianculubita in Porc, 30 Oct 2013 | 1760 vizualizari

 

O mancare gustoasa si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 4 buc.snitele de porc
  • 3 linguri faina
  • 20 ml ulei
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 400 ml smantana lichida
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu ciuperci si smantana:

Carnea condimentata cu sare si piper,o trecem prin faina,prajim bucatile cate 2-3min pe fiecare parte apoi le scoatem pe farfurie;in uleiul ramas,calim ceapa tocata marunt si usturoiul apoi adaugam ciupercile feliate;dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1cana cu apa,carnea si lasam sa fiarba cu capac;dupa ce a scazut si carnea este fiarta,adaugam smantana,condimentam si mai lasam cateva minute sa se ingroase sosul;servim imediat cu patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

carnea de porc,poate fi inlocuita cu pasare

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

30.10.2013, 11:05

Foarte bun preparatul. Vin la masa

_Alina_ 1

30.10.2013, 11:41

ianculubita 1

30.10.2013, 11:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez