Porc picant cu mango si taitei din amodon de fasole

de papabundetot in Porc, 14 Iun 2013 | 569 vizualizari

 

Am mai spus-o aici pe blog,si repet faptul ca il urmaresc mereu pe Jamie Oliver si sunt incantata de arta lui de a imbina ingrediente simple,uneori banale din care la final ies niste preparate demne de orice restaurant. La fel s-a nascut si aceasta idee a acestui preparat,vazand la Jamie ca din carnea tocata scoate niste preparate senzationale am vrut sa vad si eu de ce sunt in stare . am “furat” de la el doar ideea cu carnea macinata.

 

INGREDIENTE

  • 2catei usturoi
  • 3-4 cm ghimbir
  • 1 mango
  • 500 gr carne macinata de porc
  • putin unt pt prajit si ulei sos soia,
  • curry,
  • chilly,
  • otet balsamic,
  • zahar
  • o lingurita sos de rodie,
  • apa de flori de portocal,
  • ienibahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc picant cu mango si taitei din amodon de fasole:

Am tocat marunt usturoiul cu ghimbirul si le-am pus intr-o tigaie cu unt si ulei incins,le-am lasat 2-3 minute pentru a -si elibera ele aroma,am adaugat apoi sos soia,curry,chilly,ienibahar si carnea de porc pe care am desfacut-o cu ligura de lemn in bucatele mici.Carnea de porc in prima faza a lasat apa ei,in care am si lasat-o sa fiarba putin,apoi am adaugat un mango taiat cubulete mici si am lasat totul sa se prajeasca pentru ca apa scazuse deja si sa se combine aromele cat mai bine. Cand carnea a inceput sa sfaraie din ce in ce mai tare ,semn ca se prajea asa cum doream am adaugat putin sos de rodie,otet balsamic,apa de flori de portocal si o lingurita de zahar pentru a echilibra aromele de acru cu cele de dulce si la final a iesit un preparat foarte delicios care se face rapid si este si satios. Cand carnea a fost gata,am pregatit taiteii din amidon de fasole conform indicatiilor de pe ambalaj si apoi i-am amestecat cu carnea din tigaie.


Repede si bun!


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc picant cu mango si taitei din amodon de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:18

Panacris 1

07.06.2015, 14:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava