Ceafa la gratar pe pat de legume

de corina241 in Porc, 28 Ian 2012 | 3926 vizualizari

 

o reteta simpla si foarte gustoasa:)

 

INGREDIENTE

  • 2 felii ceafa de porc
  • mazare congelata
  • pastai de fasole
  • morcovi taiati cubulete mici
  • boabe de porumb din conserva
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa la gratar pe pat de legume:

Ceafa de porc am batut-o pe ambete parti in folie de plastic cu ciocanul de snitele si am condimentat-o dupa gust.

legumele le-am calit in putin ulei si am stins cu 200 ml supa de vita dupa care am condimentat cu sare si piper.

intre timp am pregatit tigaia de gratar teflonata si am prajit carnea usor pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa la gratar pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor