Mancare de fasole verde de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 22 Feb 2010 | 13310 vizualizari

COMENTARII (11)

ionix 1

22.02.2010, 18:47

eu las mai putin fasolea la fiert, cat sa ramana boabele-n teaca... mie-mi plac un pic mai nefierte

Rocsi 1

22.02.2010, 18:51

pai crude asa k tineda knd le faci k si garnitura merg mai nefierte dar canl de manci asa ca tocanita de post fara nimic merg mai fierte parerea mea...dar fiekre le face cum le place

ionix 1

22.02.2010, 18:54

fata, nu te supara pi mini... mie asa-mi plac legumele, un pic mai nefierte crude asa ca mine

Rocsi 1

22.02.2010, 18:56

stai linistita k nu ma supar ce ai...doamne fereste ziceam doar...eu mai fierte manank...fiekre cu gusturile sale ...nu e suparare.

Rocsi 1

22.02.2010, 18:57

si nu vb moldevenesti asa in ultimul hal k oi fi eu moldoveank dar nu vb asa doar stii

ionix 1

22.02.2010, 19:00

oricum n-ai voie sa te superi pe mine... sunt verisoara ta favorita, nu-i asa?
offf, tafnoaso... nu semeni cu mine, asa blanda

Rocsi 1

22.02.2010, 19:05

aoleu tu blanda?nici in vesele mele nu esti tu blanda...nu sunt tafnoasa am zis si eu ...glumeam si eu

ionix 1

22.02.2010, 19:16

fata, seman cu unele rude de prin Falticeni... ce sa-i faci

violette 1

23.02.2010, 16:08

Buna, buna fasolica. Imi place!

nadina73 1

26.02.2010, 00:04

super cred ca am sa o incerc char maine cu piftelutele mele de garbanzos,mersi de idee

Rocsi 1

26.02.2010, 13:50

pentru putin...sper sa iti placa..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita, reteta de post simpla si gustoasa