Mancare de fasole verde de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 22 Feb 2010 | 9893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde congelata(eu asa am avut)
  • 2 cepe
  • ardei rosu
  • un morcov
  • 3-4 catei usturoi
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • vegeta
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde de post:

Fasolea se decongeleaza.


Ceapa se toaca marunt se,se pune intr-o tigaie la inmuiat in putin ulei.


Peste ceapa se adauga fasolea,se pun circa 2 cani apa.


Dupa care morcovul se taie rondele,ardeiul se toaca si el si se pun peste fasole.


Cand fasolea e fiarta se adauga pasta de tomate ,care se desface in putina apa,


Apoi se toaca usturoiul si se adauga si el ,si se pune vegeta si piper dupa gust.


Se mai amesteca de cateva ori si se opreste aragazul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

violette 1

23.02.2010, 16:08

Buna, buna fasolica. Imi place!

nadina73 1

26.02.2010, 00:04

super cred ca am sa o incerc char maine cu piftelutele mele de garbanzos,mersi de idee

Rocsi 1

26.02.2010, 13:50

pentru putin...sper sa iti placa..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu usturoi