Mancare de fasole verde si tartite de curcan

de Bucataras Diana in Curcan, 16 Dec 2016 | 1766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde congelata
  • 700 g tartite de curcan
  • 2 morcovi
  • 2 fire praz
  • 5-6 catei usturoi
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 borcan lecio (sos de rosii si ardei)
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde si tartite de curcan:



Punem tartitele de curcan (spalate si curatate in prealabil) la fiert, in apa cu sare, spumuindu-le bine. Intre timp, pregatim legumele: radem morcovii, tocam prazul si usturoiul, taiem ardeii cubulete (eu am avut de la congelator gata taiati :P ), tocam patrunjelul (si din aceasta am la congelator :D ). Cand sunt fierte tartitele, le scoatem din supa si dupa ce se racesc un pic, le taiem bucatele. Intr-o cratita, incingem putin ulei si calim prazul si usturoiul 2-3 minute. Adaugam ardeiul, morcovii si apoi bucatelel de carne. Le lasam cateva minute, dupa care stingem cu supa in care au fiert tartitele. Cand sunt fierte, potrivim gustul de sare si piper si adaugam fasolea verde. Lasam sa dea cateva clocote si adaugam lecio. Dupa 2-3 minute, presaram patrunjelul tocat si oprim focul. Servim cu smantana. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde si tartite de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

kytz 1

17.12.2016, 09:13

diaconta 1

17.12.2016, 21:22

Tartita nu prea se afla printre ingredientele mele preferate dar la fasole nu zic nu

mirela0911 1

18.12.2016, 18:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii