Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale

de Irina in Curcan, 17 Noi 2009 | 27347 vizualizari

 

Ce-i mai repede de facut decat o fripturica la cuptor? Pui carnita in tava, arunci o mana de condimente peste ea, o stropesti si gata...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe inferioare de curcan
  • zeama de la o portocala
  • 1 pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • busuioc
  • salvie
  • boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale:

Dupa cum ziceam, am scos pulpele inferioare, le-am asezat intr-o tava, le-am condimentat, am turnat zeama de portocala si vinul. Am acoperit tava si am dat-o la cuptor vreme de vreo ora si jumatate. A iesit o nebunie. Am garnisit friptura cu piure de cartofi, preferatul copiilor si cu o salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Swanheart 1

19.11.2009, 14:47

Irina, arata bestial, si nu pot decat sa imi imaginez gustul. Sunt la birou, si imi ghioraie stomacul de foame. Colac peste pupaza, mai vad si reteta ca asta...

ramo_cata 1

19.11.2009, 18:51

arata f bine ..nu am folosit niciodata zeama de portocala la friptura ..cred ca-i f buna..merita incercata reteta asta..simplu si rapid...

Adinuta 1

19.11.2009, 19:48

cred ca e foarte buna mie imi place mult combinatia de carne cu fructe sau suc de fructe. Azilele trecute am facut peste cu portocala, a iesit delicios! cu curcan inca nu am mancat, dar sigur e bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan in sos de usturoi si patrunjel, la cuptor