Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale

de Irina in Curcan, 17 Noi 2009 | 25614 vizualizari

 

Ce-i mai repede de facut decat o fripturica la cuptor? Pui carnita in tava, arunci o mana de condimente peste ea, o stropesti si gata...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe inferioare de curcan
  • zeama de la o portocala
  • 1 pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • busuioc
  • salvie
  • boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale:

Dupa cum ziceam, am scos pulpele inferioare, le-am asezat intr-o tava, le-am condimentat, am turnat zeama de portocala si vinul. Am acoperit tava si am dat-o la cuptor vreme de vreo ora si jumatate. A iesit o nebunie. Am garnisit friptura cu piure de cartofi, preferatul copiilor si cu o salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Swanheart 1

19.11.2009, 14:47

Irina, arata bestial, si nu pot decat sa imi imaginez gustul. Sunt la birou, si imi ghioraie stomacul de foame. Colac peste pupaza, mai vad si reteta ca asta...

ramo_cata 1

19.11.2009, 18:51

arata f bine ..nu am folosit niciodata zeama de portocala la friptura ..cred ca-i f buna..merita incercata reteta asta..simplu si rapid...

Adinuta 1

19.11.2009, 19:48

cred ca e foarte buna mie imi place mult combinatia de carne cu fructe sau suc de fructe. Azilele trecute am facut peste cu portocala, a iesit delicios! cu curcan inca nu am mancat, dar sigur e bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Delicia