Mancare de ficatei cu kaizer

de Rocsi in Ficat, 17 Oct 2013 | 6018 vizualizari

 

O mancare simpla dar foarte gustoasa. Kaizerul ii da un gust aparte, un gust ce te face sa iti placa tot mai mult mancarea de ficatei.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • 5 felii kaizer
  • 3 cepe mari
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 5 linguri de vin rosu
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ficatei cu kaizer:

Ficateii ii punem 10 minute in apa rece sa mai iese din sange, ii spalam si ii punem intr-o sita la scurs.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Kaizerul il taiem fasii pe lung.
Intr-o tigaie incingem uleiul, punem bucatile de kaizer si le rumenim usor.
Adaugam ceapa, o lasam 2 minute la inabusit apoi turnam 1/2 cana cu apa, acoperim tigaia si lasam sa se inmoaie ceapa putin.
Ficateii ii tragem separat intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei, apoi ii punem peste ceapa dar si busuiocul.

Lasam sa scada la foc potrivit, apoi tocam rosiile si le incorporam.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Cand mancarea este gata, punem vinul, usturoiul curatat si taiat feliute.
Mai lasam pe foc 1 minut apoi tragem tigaia deoparte.
Spalam niste marar verde, il tocam si il presaram deasupra.

Mai lasam 5 minute acoperita mancarea pentru a lua din aroma mararului apoi este gata pentru servit.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ficatei cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Rocsi 1

18.10.2013, 19:25

Ce ma bucur Lavinia

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 19:14

interesanta idee

Rocsi 1

23.10.2013, 20:33

Multumesc Krysty

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ficatei de pui si ciuperci