Mancare de gogonele murate si porc

de MotanLaOale in Porc, 9 Oct 2015 | 1616 vizualizari

 

Daca am pus muraturile de anul asta a trebuit sa fac ceva cu cele ramase de anul trecut.
Este o mancare foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 600g gogonele murate
  • 600g carne de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 7-8 rosii
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 lingura pasta ardei
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita cimbru
  • vegeta
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de gogonele murate si porc:

Gogonelele se taie in felii potrivite si se pun in apa rece de seara pana dimineata.


A doua zi se scurge bine de apa sarata in care a stat.


Se pune la fiert in apa pentru 30-40 minute.


Carnea care trebuie sa aiba si putina grasime, se taie cubulete si se caleste in ulei pana isi schimba culoarea.


Se pune vegeta si piper.


Se pune ceapa tocata si morcovul taiat rondele si se mai caleste 10 minute.


Se pun gogonelele, cimbru si apa si se fierbe 20 de minute.


Se pun rosiile taiate cubulete, pasta de tomate, pasta de ardei si se mai fierbe 15-20 de minute pana scade.


Eu care nu am timp de stat si amestecat in cratita, am bagat-o in cuptor pana a scazut cat am vrut.


Inainte sa fie gata se pune si mararul tocat marunt.


Este foarte buna cu mamaliga.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Este foarte buna si cu carne afumata cum imi facea bunica in copilarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de gogonele murate si porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

09.10.2015, 22:22

Multumesc

mirela0911 1

10.10.2015, 09:55

Alta combinatie interesanta pentru mine!

MotanLaOale 1

10.10.2015, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la cuptor cu sos de ciuperci