Mancare de gogonele murate si porc

de MotanLaOale in Porc, 9 Oct 2015 | 13495 vizualizari

 

Daca am pus muraturile de anul asta a trebuit sa fac ceva cu cele ramase de anul trecut.
Este o mancare foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 600g gogonele murate
  • 600g carne de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 7-8 rosii
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 lingura pasta ardei
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita cimbru
  • vegeta
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de gogonele murate si porc:

Gogonelele se taie in felii potrivite si se pun in apa rece de seara pana dimineata.

A doua zi se scurge bine de apa sarata in care a stat.

Se pune la fiert in apa pentru 30-40 minute.

Carnea care trebuie sa aiba si putina grasime, se taie cubulete si se caleste in ulei pana isi schimba culoarea.

Se pune vegeta si piper.

Se pune ceapa tocata si morcovul taiat rondele si se mai caleste 10 minute.

Se pun gogonelele, cimbru si apa si se fierbe 20 de minute.

Se pun rosiile taiate cubulete, pasta de tomate, pasta de ardei si se mai fierbe 15-20 de minute pana scade.

Eu care nu am timp de stat si amestecat in cratita, am bagat-o in cuptor pana a scazut cat am vrut.

Inainte sa fie gata se pune si mararul tocat marunt.

Este foarte buna cu mamaliga.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Este foarte buna si cu carne afumata cum imi facea bunica in copilarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de gogonele murate si porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rasol din cap de porc