Mancare de linte cu carnat, costita si ceafa de porc

de delia64 in Porc, 11 Mar 2014 | 2984 vizualizari

 

Am descoperit lintea in aceasta iarna . Nora mea mi-a spus ca in Spania a mancat si este tare buna . Am incercat si intradevar este foarte gustoasa , un amestec intre mazare si fasole .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. linte
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o felie gulie
  • o felie radacina telina
  • un fir de carnat cabanos
  • 300gr ceafa
  • 6 bucati costita de porc
  • 100 ml ulei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 200 ml suc de rosii
  • boia de ardei dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte cu carnat, costita si ceafa de porc:

Spalam lintea si o lasam la inmuiat 30 de minute.


Punem lintea la fiert .


Intre timp curatam zarzavatul si il taiem cubulete.


Taiem carnatul si ceafa si le punem la prajit impreuna cu costitele .


Adaugam zarzavatul si amestecam , condimentam cu sare , piper dupa gust si o lingurita boia de ardei dulce .


Punem 2 cani de apa fiarta cat sa acopere compozitia si lasam la fiert.


Cand sunt fierte legumele si carnea punem lintea deja fiarta si sucul de rosii . Daca mai este nevoie mai adaugam sare si piper .


Se serveste calda cu muraturi sau salata preferata .


Noi am servit cu salata de leurda si rosii . A fost tare gustoasa mancarica de linte .


Merita sa incercati !!!



 

TIPS-URI

1

Se poate face lintea de post numai cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte cu carnat, costita si ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Pushaa 1

12.03.2014, 11:04

buna!

Satisfyyourcravings 1

12.03.2014, 12:15

Delicioasa!

delia64 1

17.03.2014, 19:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de linte rosie cu afumatura