Mancare de linte cu carnat, costita si ceafa de porc

de delia64 in Porc, 11 Mar 2014 | 3471 vizualizari

 

Am descoperit lintea in aceasta iarna . Nora mea mi-a spus ca in Spania a mancat si este tare buna . Am incercat si intradevar este foarte gustoasa , un amestec intre mazare si fasole .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. linte
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o felie gulie
  • o felie radacina telina
  • un fir de carnat cabanos
  • 300gr ceafa
  • 6 bucati costita de porc
  • 100 ml ulei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 200 ml suc de rosii
  • boia de ardei dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte cu carnat, costita si ceafa de porc:

Spalam lintea si o lasam la inmuiat 30 de minute.


Punem lintea la fiert .


Intre timp curatam zarzavatul si il taiem cubulete.


Taiem carnatul si ceafa si le punem la prajit impreuna cu costitele .


Adaugam zarzavatul si amestecam , condimentam cu sare , piper dupa gust si o lingurita boia de ardei dulce .


Punem 2 cani de apa fiarta cat sa acopere compozitia si lasam la fiert.


Cand sunt fierte legumele si carnea punem lintea deja fiarta si sucul de rosii . Daca mai este nevoie mai adaugam sare si piper .


Se serveste calda cu muraturi sau salata preferata .


Noi am servit cu salata de leurda si rosii . A fost tare gustoasa mancarica de linte .


Merita sa incercati !!!



 

TIPS-URI

1

Se poate face lintea de post numai cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte cu carnat, costita si ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Pushaa 1

12.03.2014, 11:04

buna!

Satisfyyourcravings 1

12.03.2014, 12:15

Delicioasa!

delia64 1

17.03.2014, 19:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de linte rosie cu afumatura