Mancare de mazare

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 29 Iun 2011 | 4384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare verde,
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • patrunjel si marar verde
  • sare si piper dupa gust
  • rosii decojite taiate cuburi
  • 1-2 cani de apa/supa
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 2-3 cartofi - optional (eu nu am folosit pentru ca am dorit sa simt gustul de mazare)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare:

Ceapa tocata marunt o punem la calit si cand devine translucida, adaugam mazarea si morcovii taiati cubulete si lasam sa fiarba impreuna pentru 10 minute, dupa care adaugam apa ori supa. In momentul in care mazarea este fiarta punem si rosiile, decojite, taiate cuburi, potrivim de gust cu sare si piper, si, lasam sa fiarba la foc mic, pana cand se "leaga". Dupa ce am luat mancarea de pe foc, o aromam cu patrunjel si marar verde, tocat.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

pentru a decoji rosiile cu usurinta le scufundam de cateva ori intr-un vas cu apa fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Dya Daniela Andrei 1

09.07.2011, 01:00

feliciacristea46 1

26.05.2012, 15:17

pai cum fierbe mazarea daca pui apa sau supa, dupa ??? in ce ??? fierberea se face in lichid !!!

Dya Daniela Andrei 1

27.05.2012, 10:33

In ulei si in sucul pe care il lasa ceapa si morcovii Iti garantez eu ca fierbe!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de mazare cu soia cubulete (de post)