Mancare de mazare

de dantes in Mancaruri de legume, 6 Mai 2014 | 3834 vizualizari

 

Se poate servi cu snitzele,pui,friptura,carnati

 

INGREDIENTE

  • 600 g mazare
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • 30 ml pasta de rosi
  • 1 legatura marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei pana devine sticloasa.Se adauga mazarea si pasta de rosii dizolvata in apa cat sa acopere putin toata mazarea si se potriveste de sare,Se lasa la fiert pana mazarea devine moale si se adauga mararul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare, cu pulpa de porc