Mancare de mazare cu piept de curcan

de xana in Curcan, 25 Feb 2014 | 13063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr piept de curcan taiat cubulete
  • 500 gr mazare(am avut congelata)
  • o bucatica de bacon
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 bucatica ardel rosu
  • 1 lingurita rasa boia de ardei
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu piept de curcan:

Punem putin ulei de masline intr-o oala impreuna cu pieptul de curcan si lasam la prajit pana carnea se rumeneste usor. Apoi adaugam ceapa tocata, usturoiul si baconul taiat felii subtiri si mai lasam la prajit pana cand ceapa se inmoaie. Urmeaza ardelul taiat si el in felii subtiri, boiaua si sucul de rosii si mai lasam 4-5 minute.

Punem mazarea, sare, piper si apa cat sa acopere bine mazarea si lasam la fiert in jur de 20 de minute pana mazarea a fiert bine si a scazut aproape toata apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

simona72 1

25.02.2014, 13:44

Place mancarica!!

Rocsi 1

25.02.2014, 14:55

Exact cum imi place mie

Sim0na 1

26.02.2014, 11:21

delicioasa mancarica!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare, cu cascaval pane