Mancare de mazare cu piept de curcan

de xana in Curcan, 25 Feb 2014 | 4705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr piept de curcan taiat cubulete
  • 500 gr mazare(am avut congelata)
  • o bucatica de bacon
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 bucatica ardel rosu
  • 1 lingurita rasa boia de ardei
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu piept de curcan:

Punem putin ulei de masline intr-o oala impreuna cu pieptul de curcan si lasam la prajit pana carnea se rumeneste usor. Apoi adaugam ceapa tocata, usturoiul si baconul taiat felii subtiri si mai lasam la prajit pana cand ceapa se inmoaie. Urmeaza ardelul taiat si el in felii subtiri, boiaua si sucul de rosii si mai lasam 4-5 minute.


Punem mazarea, sare, piper si apa cat sa acopere bine mazarea si lasam la fiert in jur de 20 de minute pana mazarea a fiert bine si a scazut aproape toata apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simona72 1

25.02.2014, 13:44

Place mancarica!!

Rocsi 1

25.02.2014, 14:55

Exact cum imi place mie

Sim0na 1

26.02.2014, 11:21

delicioasa mancarica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne si smantana