Mancare de mazare cu porc, masline si taitei

de ancutsa in Porc, 11 Aug 2017 | 156 vizualizari

 

O mancare satioasa de mazare cu porc, masline negre si taitei de casa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov ras
  • 500 g mazare
  • masline negre dupa gust
  • un varf de lingurita sare
  • 2 linguri de bulion
  • Un castronel taitei de casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu porc, masline si taitei:


Se rumeneste bine carnea de porc, taiata bucatele mici, in putin ulei incins. Se scoate carnea pe o farfurioara si, in grasimea ramasa, se caleste ceapa si morcovul dat prin razatoarea mare, apoi se pune inapoi carnea si se acopera cu o cana cu apa. Se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se adauga mazarea, maslinele si se mai pune apa, ca sa fiarba bine.


Separat, se fierb taiteii in apa cu putina sare.


Cand mazarea si maslinele sunt fierte, se prepara sosul din 2 linguri de bulion desfacut in putina apa si se adauga si taiteii fierti. Dupa aprox 5 minute, se oprreste focul.



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/mancare-de-mazare-cu-porc-masline-si.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu porc, masline si taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

13.08.2017, 06:47

Buna!

Rocsi 1

13.08.2017, 19:50

ancutsa 1

13.08.2017, 22:43

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume