Mancare de mazare cu si fara carne

de adriana_bobu in Mancaruri de legume, 19 Noi 2010 | 9556 vizualizari

 

Am incercat sa fac o mancare ce sa poata satisface si pe membrii familiei care nu postesc si pe cei care postesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg mazare Bonduel
  • 1 piept pui 
  • 3-4 linguri ulei
  • o ceapa
  • 1 gogosar
  • 1-2 fire praz
  • 3 linguri pasta tomate
  • o legatura marar
  • o lingura vegeta
  • putin piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu si fara carne:

Am tras ceapa si prazul taiate marunt in 2 linguri ulei, adaugand si gogosarul taiat marunt si 2-3 linguri apa pentru a opri prajirea, pret de 15 min.

 Separat intr-o tigaie am pus 2 linguri de ulei si pieptul portionat peste care am adaugat un pahar cu apa. L-am lasat cca 20 min pe foc.

Am pus mazarea intr-o oala cu apa fierbinte si dupa ce am lasat-o 5-10 min am scos-o cu spumiera si am adaugat-o  in tigaia cu ceapa impreuna cu vreo 2 polonice cu apa . Am lasat pe foc tigaia si dupa 10 min am adaugat pasta de tomate , vegeta si piperul si in final mararul tocat marunt. Am dat deoparte o cantitate (mazarea de post) si peste restul de mazare am adaugat pieptul de pui pregatit. Am amestecat si am mai lasat cateva minute mancarea pe foc. (mazarea de frupt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu si fara carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu sos alb