Mancare de naut

de nico15 in Porc, 3 Aug 2017 | 690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de naut
  • 100 g de ceapa
  • 100 g ardei
  • 1 morcov
  • 2 fire de apio
  • 2 cartofi
  • cimbru
  • 300 g ceafa de porc
  • Pasta de tomate
  • Sare
  • Piper
  • Cilantro
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut:

Punem nautul peste noapte in apa rece, a doua zi in vom pune in oala sub presiune sa se gateasca mai repede si mai bine. Lasam aproximativ 45 de minute, dupa care verificam daca este fiert.


Curatam si tocam legumele, sotam ceapa, ardeiul, morcovul, telina. Taiem carnea de porc cubulete mici si o vom adauga si pe aceasta peste legume plus cimbru. Lasam se se intrepatrunda bine aromele. Curatam cartofii, ii taiem in cubulete mici si ii punem la fiert, separat in apa rece cu sare, nu ii punem cu nautul la un loc ca s-ar zdobi.


Verificam daca nautul este fiert, daca este fiert se scurge de supa in care a fiert. Punem in alta cratita nautul fiert si adaugam carnea cu celelalte legume sotate plus cartofi fierti.


Potrivim de sare, piper, adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba maxim 10 minute, aproape de final adaugam cilantro si oprim focul.


Pofta Buna.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nico15 1

03.08.2017, 22:38

multumesc mult

MotanLaOale 1

06.08.2017, 08:57

noiinbucatarie 1

09.08.2017, 16:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc