Mancare de naut cu scarita afumata

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2016 | 1287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de scarita afumata
  • 3 conserve de naut fiert (3x400g)
  • 1 si 1/2 cana suc de rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura zarzavat de casa
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare (daca mai este nevoie)
  • piper
  • 1/2 legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu scarita afumata:

Curatam si spalam ceapa, iar apoi o taiem marunt.


Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam ceapa si putina apa (2-3 linguri) si o lasam timp de cateva minute.


Spalam bine scarita si o taiem bucati, apoi o adaugam peste ceapa si o calim impreuna ceapa.


Adaugam apa cat cuprinde, zarzavatul si lasam la fiert la foc potrivit.


Cand carnea este aproape fiarta, adaugam sucul de rosii, nautul scurs bine de zeama, usturoiul (curatat, spalat si dat pe razatoarea mica), sare si piper dupa gust.


Mai lasam la fiert aprox. 10-15 minute la foc mic.


La final presaram patrunjelul tocat marunt.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rahela Velicu 1

10.02.2016, 20:07

bun cu naut

mirela0911 1

14.02.2016, 18:34

Rahela Velicu 1

15.02.2016, 12:36

Imi place tot ce este facut cu naut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu piept de pui