Mancare de pastai verzi cu piept de pui

de madab in Mancaruri de legume, 28 Ian 2015 | 3233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pastai verzi
  • 10 catei usturoi
  • 200g piept pui
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • sare
  • marar
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai verzi cu piept de pui:

Pastaile le curati de codite  si le speli. Tai cubulete mai mari 6 catei usturoi si ii pui in cratita incinsa. Peste se pun pastaile si apa ca sa fiarba. Le amesteci  din cand in cand. In timp ce fierb se pune boiaua , piperul , sarea , mararul si patrunjelul. Lasi sa mai fiarba si cand e aproape gata mai pui si ceilalti catei de usturoi dar taiati marunt.

In timp ce se fac pastaile , am facut si pieptul de pui. L-am pus in tigaie si l-am lasat sa se fragezeasca si sa se rumeneasca  pe ambele parti. Cand pastaile au fost gata s-a facut si pieptul de pui. Ca desert in seara aceasta am mancat cremsnit facut de mine , desigur .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai verzi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MOKUSKA 1

29.01.2015, 15:00

elucubratiiculinare 1

29.01.2015, 15:23

super bun

Rocsi 1

29.01.2015, 20:22

Imi place!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu smantana