Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pastaile le curati de codite si le speli. Tai cubulete mai mari 6 catei usturoi si ii pui in cratita incinsa. Peste se pun pastaile si apa ca sa fiarba. Le amesteci din cand in cand. In timp ce fierb se pune boiaua , piperul , sarea , mararul si patrunjelul. Lasi sa mai fiarba si cand e aproape gata mai pui si ceilalti catei de usturoi dar taiati marunt.
In timp ce se fac pastaile , am facut si pieptul de pui. L-am pus in tigaie si l-am lasat sa se fragezeasca si sa se rumeneasca pe ambele parti. Cand pastaile au fost gata s-a facut si pieptul de pui. Ca desert in seara aceasta am mancat cremsnit facut de mine , desigur .
Pofta buna !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult