Mancare de pastai verzi cu piept de pui

de madab in Mancaruri de legume, 28 Ian 2015 | 814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pastai verzi
  • 10 catei usturoi
  • 200g piept pui
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • sare
  • marar
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai verzi cu piept de pui:

Pastaile le curati de codite  si le speli. Tai cubulete mai mari 6 catei usturoi si ii pui in cratita incinsa. Peste se pun pastaile si apa ca sa fiarba. Le amesteci  din cand in cand. In timp ce fierb se pune boiaua , piperul , sarea , mararul si patrunjelul. Lasi sa mai fiarba si cand e aproape gata mai pui si ceilalti catei de usturoi dar taiati marunt.

In timp ce se fac pastaile , am facut si pieptul de pui. L-am pus in tigaie si l-am lasat sa se fragezeasca si sa se rumeneasca  pe ambele parti. Cand pastaile au fost gata s-a facut si pieptul de pui. Ca desert in seara aceasta am mancat cremsnit facut de mine , desigur .

Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai verzi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mancare de pastai verzi cu piept de pui-0
Mancare de pastai verzi cu piept de pui-1
Mancare de pastai verzi cu piept de pui-2
Mancare de pastai verzi cu piept de pui-3
Mancare de pastai verzi cu piept de pui-4
Mancare de pastai verzi cu piept de pui-5
Mancare de pastai verzi cu piept de pui-6
Mancare de pastai verzi cu piept de pui-7
Mancare de pastai verzi cu piept de pui-8
Mancare de pastai verzi cu piept de pui-9
Mancare de pastai verzi cu piept de pui-10

COMENTARII (8)

MOKUSKA

MOKUSKA 1

29.01.2015, 15:00

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

29.01.2015, 15:23

super bun

Rocsi

Rocsi 1

29.01.2015, 20:22

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!