Mancare de porc cu pastai verzi

de noiinbucatarie in Porc, 29 Dec 2016 | 618 vizualizari

 

Foarte gustoasa mancarea asta! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/mancare-de-porc-cu-pastai-verzi-si-usturoi/

 

INGREDIENTE

  • 1 punga pastai verzi
    • 500 g carne de porc
    • 4 linguri de pasta de tomate
    • 1 ceapa
    • 1 capatana de usturoi
    • 50 ml ulei
    • 1 lingura de condiment Maggi secretul gustului
    • piper
    • sare
    • oregano
    • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de porc cu pastai verzi:

Mai intai punem pastaile verzi la fiert.


Carnea de porc o portionam si o calim in ulei incins. Adaugam si ceapa cand incepe sa se caleasca carnea si lasam in continuare inca 9-10 minute la calit. Adaugam 1 cana de apa, pasta de tomate si lasam sa fiarba aprox. 20 de minute. Adaugam si pastaile fierte si mai lasam inca 20-25 de minute la fiert. Condimentam cu piper, oregano si condiment de la Maggi. Mai adaugam apa daca este nevoie.


Adaugam si patrunjelul.


La final, adaugam usturoi pisat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti pune usturoiul in timpul fierberii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de porc cu pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

noiinbucatarie 1

30.12.2016, 18:24

Rocsi 1

01.01.2017, 22:20

O mancare ce imi place!

noiinbucatarie 1

02.01.2017, 00:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu costita proaspata de porc