Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
o mancare foarte usor de pregatit , simpla si gustoasa...
Se pune intr-o tigaie adanca de teflon uleiul si apoi se adauga ceapa, ardeii si gogosarul taiate pestisori, morcovul taiat rondele si ciupercile taiate felii. Se adauga cana de apa si vegeta lasandu-se pe foc 10 min.
Separat , intr-un castron se amesteca usor bulionul cu rosia taiata felii adaugandu-se peste legumele din tigaie. Intr-un vas Yena (care se unge cu margarina) se rastoarna compozitia, presarandu-se deasupra verdeata tocata. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 45 min.
Se inlatura apoi folia si se mai lasa 15 min.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult