Mancare de spanac

de Teo in Mancaruri de legume, 27 Mar 2011 | 3388 vizualizari

 

...o gura de ozon !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4 cepe
  • 1 lingura delicat
  • 1 cana  lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Dupa ce am curatat si spalat spanacul, il punem la fiert intr-o oala cu 0.5l apa.


Dupa 15 min. stingem focul ;


Curatam ceapa si calim impreuna cu zeama de la spanac si ulei;


Turnam spanacul peste ceapa calita, adaugam si usturoiul.


Dizolvam lingura de faina in ceasca de lapte si turnam peste spanac.


Mai lasam sa clocoteasca 5 min si stingem focul.


Adaugam delicatul si e gata!

 

TIPS-URI

1

In loc de lapte,se poate dizolva faina de zeama de spanac ;mie mi s-a parut mai gustos cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

20.07.2011, 12:30

asa este

Bunica 1

29.08.2011, 00:14

Astazi este sarbatoare mare...Cuv. Teodora.La multi ani sa ai parte de bucurii si sanatate alaturi de cei dragi ! Si sa fii o soacra buna !

Bucataras 1

04.09.2011, 09:09

Casa de piatra Lianei!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu OUA si CARNATI :)))