Spanac inabusit cu oua ochiuri

de adasev12 in Mancaruri de legume, 15 Oct 2010 | 4181 vizualizari

 

eu spanacul de obicei il fac doar cu usturoi si lapte, dar m-am gandit sa schimb un pic registrul...mancasem candva demult la cineva facut cu ceapa ca o tocanita...si a fost interesant, doar ca nu stiam exact cum era ala facut, asa caam pus ce mi-a trecut mie prin cap....

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac congelat
  • 1 ceapa mai mica
  • un ardei potrivit
  • 2 catei d eusturoi
  • lapte
  • supa de carne
  • sare, piper
  • 2 lg bulion
  • 2 lg amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac inabusit cu oua ochiuri:

spanacul decongelat l-am oparit si apoi l-am scurs f bine de apa. l-am tocat apoi marunt.


intr-o cratita am pus ceapa, usturoiul pisat si adreiul tocate cu 2 lg de ulei, am adaugat bulion si apoi am adaugat spanacul. am mai pus o ceasca de lapte si am lasat sa fiarba asa inabusit, mai adaugand dupa nevoie supa de carne. la sfarsit am pus 2 lg de amidon dizolvat in apa, pt as e forma sos.( mai nou nu mai fol. faina pt sosuri, ci amidon).


am servit cu oua ochiuri...cate a putut duce fiecare...eu numai unul!!!!


P.S. nu am avut habar unde sa incadrez reteta...pana la urma am pus-o la garnituri....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac inabusit cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

adasev12 1

18.10.2010, 18:45

gracias nadinuta....ia pofteste de serveste!

elena1988 1

11.02.2011, 20:20

adry88 1

30.05.2011, 21:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac