Mancare de spanac

de Teo in Mancaruri de legume, 27 Mar 2011 | 5273 vizualizari

 

...o gura de ozon !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4 cepe
  • 1 lingura delicat
  • 1 cana  lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Dupa ce am curatat si spalat spanacul, il punem la fiert intr-o oala cu 0.5l apa.

Dupa 15 min. stingem focul ;

Curatam ceapa si calim impreuna cu zeama de la spanac si ulei;

Turnam spanacul peste ceapa calita, adaugam si usturoiul.

Dizolvam lingura de faina in ceasca de lapte si turnam peste spanac.

Mai lasam sa clocoteasca 5 min si stingem focul.

Adaugam delicatul si e gata!

TIPS-URI

1

In loc de lapte,se poate dizolva faina de zeama de spanac ;mie mi s-a parut mai gustos cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Cris2711 1

20.07.2011, 12:30

asa este

Bunica 1

29.08.2011, 00:14

Astazi este sarbatoare mare...Cuv. Teodora.La multi ani sa ai parte de bucurii si sanatate alaturi de cei dragi ! Si sa fii o soacra buna !

Bucataras 1

04.09.2011, 09:09

Casa de piatra Lianei!

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de morcovi cu unt si usturoi