Mancare de spanac

de MotanLaOale in Mancaruri de legume, 13 Mai 2014 | 2444 vizualizari

 

Este singura forma sub care se mananca spanacul la noi. Si bineanteles cu oua ochiuri. :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 5-6 fire ceapa verde
  • 200 g rosii taiate
  • 1 lingura pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 cub concentrat pui
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Spanacul se curata si se spala bine, bine frunza cu frunza.


Se pune o oala la fiert cu putina sare si cand clocoteste se pune spanacul si se opareste 4-5 minute.


Se scoate si se pune la scurs.


Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la calit in ulei 3-4 minute.


Se pune cubul de pui si putina apa si se fierbe 10 minute.


Se adauga spanacul oparit si taiat si apa si se mai fierbe 10-15 minute.


Se adauga rosiile si pasta de tomate si se mai fierbe 10 minute.


Se adauga lamaia taiata cubulete si se mai da cateva clocote.


Cans scade cat va place, se potriveste de gust si este gata.


Se serveste ca atare cu paine prajita.


Eu am pus si oua ochiuri deasupra, ca fara nu merge! :)))


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

13.05.2014, 19:55

JulyCris 1

13.05.2014, 22:15

Buna!

MotanLaOale 1

13.05.2014, 22:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Spanac crema cu ochi de ou