Mancare de varza cu carnati

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2019 | 2071 vizualizari

 

O reteta reconfortanta si gustoasa.
Imi place mult varza proaspata cu carnati.
Iata o reteta cu varza creata si cu un carnat francez de traditie umplut cu branza Morbier.
Puneti carnatul dorit, important este sa fie de calitate.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/mancare-de-varza-cu-carnati.html

 

INGREDIENTE

  • 1 varza creata
  • 4 carnati afumati cruzi (diots de Jura cu branza Morbier)
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura concentrat de rosii
  • sare marina, piper
  • boia de ardei
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 5 cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de varza cu carnati:

Spalati si curatati legumele.

Indepartati cotorul verzei si primele foi. O tocam marunt.

Incalziti uleiul intr-o oala adanca sau in oala sub presiune.

Reveniti carnatii pe toate partile.

Adaugati ceapa, usturoiul si sotati impreuna.

Puneti morcovii taiati rondele si reveniti totul.

Adaugati varza tocata, boia de ardei, concentratul de rosii si cartofii taiati in 4.

Reveniti si adaugati 1/2 litru de apa.

Amestecati si puneti sare si piper.

Inchideti oala minune si fierbeti sub presiune timp de 30 de minute (20-30 de minute in plus la foc normal, verificand de apa si daca varza este fiarta).

Taiati carnatii si serviti in farfurii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de varza cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu costita si carnat