Tocanita la '" CINA PORCULUI"

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2010 | 8418 vizualizari

 

La taiatul porcului se pregatesc mai multe feluri de mancare de carne(tochitura,tocanita cu bulion,carne fripta sau tocanita pe care v-o prezint eu acum)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • o lingura mare de untura
  • o ceapa 
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 catei usturoi
  • 0 lingura faina
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita la '" CINA PORCULUI":

Se caleste in untura incinsa o ceapa tocata fin.Se adauga pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se adauga sare se pune capacul si se lasa la foc mic sa fiarba.Nu trebuie adaugata apa deoarece lasa carnea.Cand este fiarta s-ar putea sa fie scazuta apa din carne atunci trebuie neaparat sa mai adaugam putina apa peste carne. Pe urma se pune o lingura de faina dezlegata cu lapte si se toarna peste tocanita. La sfarsit se pune smantana,piper si sare daca mai este nevoie.Se serveste cu mamaliguta si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita la '" CINA PORCULUI"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

kamy 1

28.11.2010, 23:01

bunnnn 5f

MotanLaOale 1

29.11.2010, 14:38

buna tocanita dar mai bun ar fi sa taiem un porc

Cris2711 1

12.02.2011, 13:09

sunt nebuna si eu dupa papica aceasta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Iahnie ardeleneasca de fasole boabe cu carnati prajiti