Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov

de Bya Ralu in Curcan, 8 Mai 2015 | 6493 vizualizari

 

Din pulpa superioara de curcan care am avut-o am folosit o la ciorba si la aceasta mancarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare pulpa superioara de curcan
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • unt
  • vegeta/piper alb
  • patrunjel prospat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov:

Carnea se taie in cuburi potrivite,se spala sub jet de apa si se lasa la scurs.

Ceapa se toaca marunt, ceapa verde o taiem rondele si se pune la calit in unt pentru cateva minute.

Se adauga bucatiile de carne, se acopera cu apa si se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand apa a scazut se pune si morcovul taiat rondele, completam cu apa cat sa acopere, punem condimentele si lasam sa fiarba.

Se adauga apa pana cand carnea si legumele sunt fierte.

TIPS-URI

1

pentru decor se adauga patrunjel proaspat

2

se serveste cu garnitura de cartofi natur trasi in unt

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe si piept de curcan in sos de citrice