Tocanita de curcan cu morcovi si cartofi

de naomy in Curcan, 4 Mai 2011 | 2371 vizualizari

 

Este o reteta inventata de mine,gustoasa si usor de preparat ,eu am facut-o in oala cu presiune din criza de timp si a rezultat o mancarica pe cinste pe care baietelul meu de trei anisori o mananca cu placere.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de curcan
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • o jumatate de ceapa mica
  • un varf de cutit busuioc
  • piper si sare dupa gust
  • o lingurita de vegeta
  • 3-4 firicele de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de curcan cu morcovi si cartofi:

Se taie carnea de curcan cubulete si se aseaza pe fundul oalei ,deasupra se adauga morcovii taiati rondele urmati de ceapa si cartofi care vin taiati la fel (la cartofi rondelele vin taie mai grosase)preseram condimentele,punem doua pahare cu apa si dam totul la foc mic .....Daca nu se foloseste oala cu presinune se adauga 1-2 ling ulei de masline .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de curcan cu morcovi si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

04.05.2011, 17:41

buna si gustoasa

Lau 1

04.05.2011, 20:51

arata super

cristiana_dana 1

06.05.2011, 16:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor