Ciorba cu carne de curcan cu zeama de varza

de Bunica in Ciorbe, 23 Ian 2021 | 363 vizualizari

 

Ciorba din carne cu carne de curcan acrita cu zeama de varza (moare) este minunata in zilele racoroase. Imi doram pentru sfarsitul de sapatamana o ciorba acra. Eeeeee, aceasta ciorbita mi-a satisfacut dorinta!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati gat de curcan
  • 2 bucati oase de la piept
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • o bucata telina
  • sare
  • 200 ml.suc de rosii
  • 300 ml.zeama de varza
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de curcan cu zeama de varza:

Pentru inceput spala carnea si pune-o la fiert in apa rece intr-o oala de 4l.


Cand da primul clocot arunca apa si spala carnea cu apa rece.


Pune carnea in oala si apa cat sa acopere carnea +doua degete.


In timpul fierberii ,spumuieste ciorbita.


Cand carnea este aproape fiarta,cam o ora dupd ce ai pus la fiert,adauga legumele.


Ceapa,mrcovul,telina,pastarnacul curatate si spalate se toaca marunt,in cuburi mici.


Lasa la fiert inca 15 minute.


Adauga sucul de rosii si lasa la fiert 10 minute ,dupa care pui zeama de varza si mai lasi la fiert inca 5 minute.


Stingi focul si asezonezi cu leustean verde tocat marunt.


Servesti cu ardei iute si cu mamaliguta ,daca doresti.;)


Eu nu am pus sare .S-a sarat de la sucul de rosii si zeama de varza.

TIPS-URI

1

carne curcan cu os,ceapa,morcov,pastarnac,telina,suc de rosii,zeama de varza

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de curcan cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

abstract01 1

24.01.2021, 00:07

foarte bun

cristinutanicolita 1

24.01.2021, 19:24

Tare bună!

Rahela Velicu 1

24.01.2021, 22:24

Foarte buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert mucenici muntenesti
  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

  • 06

    S

  • 07

    D

  • 08

    L

  • 09

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare cu multe legume