Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Lasam crevetii sa se decongeleze, iar ciupercile se pun in apa sa se hidrateze cel putin 30 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o cratita, punem apa si sare, iar cand incepe sa dea in clocot, se pun crevetii decongelati. Cand apa incepe din nou sa fiarba dupa ce am pus crevetii, mai lasam 1 minut pe foc, apoi ii transferam intr-un castron cu gheata. Dupa ce s-au racit, ii curatam si ii dam deoparte.
Separat fierbem pastele in apa fierbinte timp de 1 minut, stingem focul si acoperim timp de 4 minute, apoi le scurgem.
Punem uleiul in wok si lasam sa se infierbante, apoi adaugam brocoli si ii calim 1 minut. Adaugam ciupercile si le lasam 2-3 minute la foc iute. Reducem focul si adaugam sosurile de soia si cel dulce acrisor, putina apa si lasam la fiert 6-7 minute.
Adaugam germenii, pastele si crevetii, amestecam bine si este gata de servit.
1
Nu am mai adaugat sare, pentru ca sosul de soia deja e sarat.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult