Fructe de mare cu pesto si paste proaspete

de mihaelar63 in Fructe de mare, 18 Feb 2016 | 2358 vizualizari

 

 Brusc si periodic am pofta de fructe de mare. De data aceasta le-am combinat cu pesto verde si paste proaspete. De cand gasesc paste proaspete sunt fericita, au un gust grozav.

 

INGREDIENTE

  • 750 g mix fructe de mare congelate
  • 500 g paste proaspete - truciolli
  • 1 borcan rosii cherry cu usturoi, ardei iute si busuioc [conserva proprie]
  • 3 linguri ulei masline de calitate
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri pesto genovese [cu busuioc ]
  • 1 lingurita pudra ghimbir
  • 1/2 lingurita pudra chilli
  • sare
  • frunzulite busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu pesto si paste proaspete:


  1. Fructele de mare se dezgheata la temperatura camerei.

  2. Spalati cu apa rece fructele de mare.

  3. Puneti la fiert in apa clocotita cu sare, pastele.

  4. Fierbeti respectand instructiunile.

  5. Scurgeti pastele de lichid.

  6. Curatati si spalati ceapa verde si usturoiul.

  7. Taiati ceapa rondele si tocati usturoiul.

  8. Caliti-le usor in ulei de masline. Sarati.

  9. Adugati fructele de mare si caliti impreuna maximum 5 minute.

  10. Adugati rosiile cherry din borcan, pesto, pudra de ghimbir si cea de chilli.

  11. Amestecati cu grija sa nu zdrobiti fructee de mare .

  12. La sfarsit in acelasi vas se amesteca si truciolli [ pastele proaspete ].

  13. Gustati si adugati sare daca mai este nevoie.

  14. Serviti preparatul cald decorat cu mult busuioc verde.

 

TIPS-URI

1

Eu fierb pastele cu 2-3 minute mai putin decat timpul indicat pe instructiunile de fierbere. Imi plac  al dente, putin tari. Oricum amestecate in preparat vor absorbi din lichid si se vor mai inmuia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu pesto si paste proaspete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Andreea Caroline 1

19.02.2016, 09:42

-Licurici- 1

19.02.2016, 09:49

Catalina L 1

20.02.2016, 21:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozze gratinate si crostoni cu vongole