Paste cu creveti in sos de rosii

de Anamaria Cook in Fructe de mare, 11 Feb 2014 | 7111 vizualizari

 

Carnea de crevetă este bogată în proteine și scăzută în grăsimi, ceea ce o face o mâncare extrem de consistentă. Mie imi plac la nebunie crevetii si prepar aceasta reteta foarte des mai ales ca se face in doi timpi si trei miscari.

 

INGREDIENTE

  • 100 g creveti proaspeti
  • 4-5 rosii coapte
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire ceapa verde sau o ceapa uscata mica
  • o mana spaghete
  • busuioc
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu creveti in sos de rosii:

Spalati crevetii si crestati usor pe toata suprafata exterioara apoi punetii la prajit in putin ulei.

Cand acestia devin rozalii adaugati usturoiul si ceapa tocate marunt, potriviti de sare si piper si caliti ceapa usor.

Adaugati rosiile decojite si pasate apoi lasati la foc mic pentru 10-15 minute. Intre timp fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti de apa si amestecati cu sosul de rosii. La final adaugati busuiocul tocat marunt si serviti calde.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu creveti in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Alina26 1

11.02.2014, 17:13

ador creveti...mai ales cu sos!!!!

_Alina_ 1

12.02.2014, 09:25

Grozava combinatie!

Pushaa 1

12.02.2014, 13:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu creveti