Mancarica cu carne

de nico15 in Porc, 13 Noi 2010 | 2079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de cartofi
  • 2 dovlecei
  • jumatate de kilogram de coasta de porc cu carne
  • 2 ardei grasi de culoare rosie
  • 150-200 g de ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1-2 lingurite de boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu carne:

Cartofii se curata se spala si se taie in sferturi, ceapa se toaca marunt si se pune la calit, ardeii se taie marunt si se adauga, usturoiul se zdrobeste si se pune peste, se lasa la calit 10 minute se adauga si boia dulce, se pun toate ingredientele si se lasa la fiert mai mult de 30 minute se pune sare si piper, carnea se pune si ea la calit un pic cu cimbru si jumatate de cana de vin rosu si se lasa pana se inmoaie carnea si este patrunsa de vin si celelate condimente(cimbru), dupa care se adauga peste legume cand este aproape gata se pun 2-3 linguri pasta de tomate si se continua fierberea, se verifica cand este gata se lasa sa scada mancarea(sa nu fie apoasa).



Este o mancare simpla dar foarte gustoasa.

Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

13.11.2010, 21:30

Laly 1

13.11.2010, 22:49

Am ajuns si eu

nadina73 1

14.11.2010, 11:07

ceva asemanator si eu am facut saptamana asta5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet fraged de porc cu cartofi