Mancarica cu carne

de nico15 in Porc, 13 Noi 2010 | 5222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de cartofi
  • 2 dovlecei
  • jumatate de kilogram de coasta de porc cu carne
  • 2 ardei grasi de culoare rosie
  • 150-200 g de ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1-2 lingurite de boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu carne:

Cartofii se curata se spala si se taie in sferturi, ceapa se toaca marunt si se pune la calit, ardeii se taie marunt si se adauga, usturoiul se zdrobeste si se pune peste, se lasa la calit 10 minute se adauga si boia dulce, se pun toate ingredientele si se lasa la fiert mai mult de 30 minute se pune sare si piper, carnea se pune si ea la calit un pic cu cimbru si jumatate de cana de vin rosu si se lasa pana se inmoaie carnea si este patrunsa de vin si celelate condimente(cimbru), dupa care se adauga peste legume cand este aproape gata se pun 2-3 linguri pasta de tomate si se continua fierberea, se verifica cand este gata se lasa sa scada mancarea(sa nu fie apoasa).

Este o mancare simpla dar foarte gustoasa.
Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (3)

Rocsi 1

13.11.2010, 21:30

Laly 1

13.11.2010, 22:49

Am ajuns si eu

nadina73 1

14.11.2010, 11:07

ceva asemanator si eu am facut saptamana asta5f

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc