Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)

de lilik in Mancaruri de post, 14 Sep 2012 | 22727 vizualizari

 

Este o mancarica simpla si delicioasa,ideala in zilele de post si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei marisori
  • 3 cartofi marisori
  • 1 ceapa rosie micuta
  • 3-4 rosii
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post):

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Cartofii ii curatam,spalam si ii taiem cubulete;dovleceii ii spalam,le taiem capetele apoi ii taiem cubulete.

Rosiile le decojim si le facem suc cu blenderul.

Punem ceapa la calit cu putin ulei de masline si cand incepe sa se rumeneasca punem cartofii si dovleceii,ii lasam putin apoi punem sucul de rosii si putina apa cat sa ajunga la nivelul legumelor si lasam sa fiarba 10-15 minute cu capacul,apoi punem sare,piper si mai lasam sa fiarba fara capac 5-10 minute,pana dovleceii si cartofii sunt fierti,dar fara sa se desfaca in cratita.

Dam deoparte,punem patrunjel verde si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ritase sau placintele de post