Mancarica de cartofi cu carne si spanac

de vero_closca in Porc, 2 Oct 2011 | 2536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa mare
  • o cana suc de rosii mai gros
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru si patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu carne si spanac:

Se curata si se spala carnea si legumele.


Carnea se usuca cu un servet de bucatarie si se taie cubulete apoi se caleste usor in ulei.


Se adauga ceapa tocata marunt si cand devine sticloasa se adauga cartofii taiati cuburi sau rondele.


Se toarna apa fierbinte cat sa acopere cartofii si se lasa pe foc mediu la fiert.


Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga spanacul scurs si se acopera cu un capac.


Dupa 10 minute se adauga sucul de rosii,sare si piper dupa gust si se mai lasa pe foc 5-10 minute.


Se serveste calda,presarata cu verdeata deasupra.


Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu carne si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

kamy 1

03.10.2011, 20:21

interesanta

mamaieelena 1

04.10.2011, 18:48

Bucataras Medi 1

02.11.2011, 19:45

veeeeeeero,imi era dor de tine si de bunaciunile tale................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti