Mancarica de cartofi cu carne si spanac

de vero_closca in Porc, 2 Oct 2011 | 3998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa mare
  • o cana suc de rosii mai gros
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru si patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu carne si spanac:

Se curata si se spala carnea si legumele.


Carnea se usuca cu un servet de bucatarie si se taie cubulete apoi se caleste usor in ulei.


Se adauga ceapa tocata marunt si cand devine sticloasa se adauga cartofii taiati cuburi sau rondele.


Se toarna apa fierbinte cat sa acopere cartofii si se lasa pe foc mediu la fiert.


Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga spanacul scurs si se acopera cu un capac.


Dupa 10 minute se adauga sucul de rosii,sare si piper dupa gust si se mai lasa pe foc 5-10 minute.


Se serveste calda,presarata cu verdeata deasupra.


Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu carne si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

kamy 1

03.10.2011, 20:21

interesanta

mamaieelena 1

04.10.2011, 18:48

Bucataras Medi 1

02.11.2011, 19:45

veeeeeeero,imi era dor de tine si de bunaciunile tale................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles