Mancarica de cartofi noi cu carne

de vero_closca in Porc, 26 Mai 2010 | 4811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi noi
  • 500g pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi noi cu carne:

Se curata cartofii si ceapa. Se spala.carnea, se usuca si se taie cuburi. Se pune sa se rumeneasca usor intr-o cratita cu ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt. Se calesc impreuna pana devine ceapa sticloasa,se adauga cartofii apoi se toarna apa fierbinte cat sa acopere carnea si cartofii.

Se lasa sa fiarba si cand s-au patruns carnea si cartofii se adauga pasta de tomate,sare si piper dupa gust. Se fierbe in continuare la foc mic sa scada putin. Se serveste fierbinte cu verdeata proaspat tocata si cu un ardei iute.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi noi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

26.05.2010, 17:20

si mie imi plac eenorm tocanita asta

Bunica 1

26.05.2010, 22:43

Am ajuns mai tarziu, dar imi place si rece. E foarte buna mancarica ta !

Roxana 1

27.05.2010, 17:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor, cu legume sotate