Mancarica de cartofi noi cu carne

de vero_closca in Porc, 26 Mai 2010 | 4016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi noi
  • 500g pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi noi cu carne:

Se curata cartofii si ceapa. Se spala.carnea, se usuca si se taie cuburi. Se pune sa se rumeneasca usor intr-o cratita cu ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt. Se calesc impreuna pana devine ceapa sticloasa,se adauga cartofii apoi se toarna apa fierbinte cat sa acopere carnea si cartofii.


Se lasa sa fiarba si cand s-au patruns carnea si cartofii se adauga pasta de tomate,sare si piper dupa gust. Se fierbe in continuare la foc mic sa scada putin. Se serveste fierbinte cu verdeata proaspat tocata si cu un ardei iute.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi noi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

26.05.2010, 17:20

si mie imi plac eenorm tocanita asta

Bunica 1

26.05.2010, 22:43

Am ajuns mai tarziu, dar imi place si rece. E foarte buna mancarica ta !

Roxana 1

27.05.2010, 17:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor, cu legume sotate