Mancarica de ciuperci asortate

de susu in Mancaruri de post, 22 Mar 2016 | 1453 vizualizari

 

O reteta de post gustoasa si sanatoasa, cu cat folositi mai multe feluri de ciuperci cu atat iese mai buna.

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci de mai multe feluri, eu am folosit 1 kg de ghebe si 1/2 champignon
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 ceapa alba
  • cativa catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lgt curry
  • condimentesare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ciuperci asortate:

Ciupercile champignon spalate le-am taiat felii iar la celelalte am lasat palariile intregi si am tocat marunt cozile. Nu se curata pielita ciupercilor, nu este necesar daca se spala bine. Calim usturoiul zdrobit, adaugam ceapa taiata juliene pentru cateva minute pana-si schimba culoarea dupa care adaugam jumatate din ciupercile champignon. Amestecam mereu si le calim sa mai scada din zeama.


Adaugam treptat cate o parte din restul ciupercilor si inabusim dupa fiecare. Spre sfarsit punem o parte din verdeata tocata, condimente si cativa catei de usturoi pisati. Cand au fiert ciupercile si a mai scazut din zeama potrivim de sare, adaugam restul de verdeata, punem capacul si stingem focul. Servim calda sau rece cu mamaliguta. Merge de minune servit alaturi de mujdei de usturoi sau hrean.


De acesta data am lasat ciupercile intregi si nu am folosit pasta de rosii, am vrut sa se simta gustul minunat al ciupercutelor. Daca nu le faceti de post se poate stinge cu un pahar de vin alb.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Geanina87 1

22.03.2016, 09:31

minunata mancarica ta

Rahela Velicu 1

22.03.2016, 11:53

mamaieelena 1

22.03.2016, 18:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lasagna

la 16:31

Aperitiv invartita cu branza sarata

ieri la 21:32

Desert tort cu crema de lapte condesat si nuca de cocos

de Lau 9

ieri la 19:26

Desert tarta rustica cu capsune

de Lau 9

ieri la 18:39

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de post