Mancarica de conopida

de Nadyne in Mancaruri de post, 21 Mar 2017 | 1948 vizualizari

 

Retete economice de post

 

INGREDIENTE

  • 2 conopide medii
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii sau o cutie rosii cuburi
  • 2 linguri legume deshidratate
  • ulei
  • cimbru
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de conopida:

Conopida se curata de frunze, se lasa 10-15 minute in apa rece, apoi se rupe buchetele si se fierbe in apa cu sare. Nu trebuie fiarta excesiv, pentru a nu se sfarama, cand o adaugam in mancare.


Intre timp, curatam si spalam celelalte legume, oparim rosiile si le decojim (daca folosim proaspete).


Ceapa taiata marunt se caleste in cateva linguri cu ulei, pana devine translucida, adaugam ardeiul taiat fasii si morcovii dati pe razatoarea mare.


Adaugam cimbrul, legumele deshidratate si le mai lasam la calit cateva minute, apoi turnam putina apa si fierbem cateva clocote. Punem si conopida, rosiile proaspete sau din conserva, apa cat sa acopere buchetelele si potrivim de sare si piper.


Lasam sa fiarba la foc mic, iar la final, adaugam usturoiul maruntit si presaram mararul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

-Licurici- 1

21.03.2017, 16:20

dantes 1

22.03.2017, 16:12

Buna!

kytz 1

26.03.2017, 23:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
aperitiv cu tofu - post