MANCARICA DE DOVLECEI

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2015 | 3943 vizualizari

 

Sa ne jucam cu vitaminele din gradina!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 1 ceapa alba, mare
  • 5 catei de usturoi
  • rosii cuburi in suc propriu
  • marar verde tocat
  • 2 lg ulei
  • piper mix
  • sare
  • 2 cani de apa
  • 2 lg branza telemea maturata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MANCARICA DE DOVLECEI:

Dovlecelul il cureti de coaja si seminte, apoi il tai cuburi.
Ceapa si usturoiul le toci marunt si le calesti putin in uleiul fierbinte. Adaugi dovlecelul si presari sare si piperul macinat. Torni apa si lasi sa fiarba la foc mic 45 minute.

Dupa ce a scazut adaugi rosiile cuburi , mararul tocat si putina sare daca este nevoie si mai lasi 5 min la foc mic, amestecand in continuu.

Servesti imediat cu branza telemea rasa. Pofta buna!

TIPS-URI

1

legume

Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARICA DE DOVLECEI" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf