Rulouri cu carnati

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2014 | 8149 vizualizari

 

O reteta rapida, simpla si la indemana oricui. Merge repede si este foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet aluat foietaj
  • -200 gr carnati stick (picanti sau nu)
  • -1 ou
  • -2 linguri seminte susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carnati:

Decongelam aluatul de foietaj .

Cand se poate lucra cu el il taiem in patratele (trebuie sa obtinem 25 bucati ).

Carnatul trebuie taiat ca sa aiba lungimea aluatului, lungimea patratelului (cam 1.5 cm lungime)

Pe fiecare patrat punem cate o bucata de carnati  si rulam .

Pregatim o tava , pe care o tapetam cu hartie de copt si asezam rulourile in ea.

Batem oul intr-un castronel cu putina sare si ungem fiecare rulou in parte . Presaram peste ele  seminte de susan (optional se pot folosi si alte seminte) si dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15-20 minute.

TIPS-URI

1

Se pot servi calde sau reci si sunt perfecte pentru a le aseza alaturi de alte aperitive pe un platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in aluat