Rulouri cu carnati

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2014 | 3608 vizualizari

 

O reteta rapida, simpla si la indemana oricui. Merge repede si este foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet aluat foietaj
  • -200 gr carnati stick (picanti sau nu)
  • -1 ou
  • -2 linguri seminte susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carnati:

Decongelam aluatul de foietaj .


Cand se poate lucra cu el il taiem in patratele (trebuie sa obtinem 25 bucati ).


Carnatul trebuie taiat ca sa aiba lungimea aluatului, lungimea patratelului (cam 1.5 cm lungime)


Pe fiecare patrat punem cate o bucata de carnati si rulam .


Pregatim o tava , pe care o tapetam cu hartie de copt si asezam rulourile in ea.


Batem oul intr-un castronel cu putina sare si ungem fiecare rulou in parte . Presaram peste ele seminte de susan (optional se pot folosi si alte seminte) si dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15-20 minute.

 

TIPS-URI

1

Se pot servi calde sau reci si sunt perfecte pentru a le aseza alaturi de alte aperitive pe un platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

T I M E A 1

07.07.2014, 20:07

Rocsi 1

07.07.2014, 22:32

mirela0911 1

08.07.2014, 14:47

sunt buni la orice ora!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori de pui in aluat