MANCARICA DE DOVLECEI

de onuta in Mancaruri de post, 1 Aug 2010 | 12021 vizualizari

 

O MANCARE USOARA DE VARA, SE POATE SERVI CU IAURT RECE.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un ardei gras verde
  • doua linguri de orez
  • 4 dovlecei potriviti
  • o cana de 250ml.suc de rosii ( sau 4-5 rosii rase pe razatoare )
  • 4 linguri de ulei
  • o legatura de marar
  • praf de piper
  • o lingurita  boia de ardei dulce
  • apa
  • o lingurita de veget
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MANCARICA DE DOVLECEI:

1. Se toaca ceapa marunt si se inabusa cu uleiul si cu putina apa.


2.Intre timp , se spala orezul , se adauga peste ceapa, si se lasa la fiert timp de 10 min. ( pana cand orezul este pe jumate fiert ).


3.Dovleceii se spala , se taie feliute si se pun la fiert impreuna cu ceapa si orezul,;adaugandu se si o canuta de apa calda si putina sare


4.Cand este totul aproape fiert , se adauga sucul de rosii lasand in continoare la fiert la foc mic timp de 15 min.


5.Cand mancarica este gata se adauga mirodeniile: piperul, boia de ardei dulce si mararul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARICA DE DOVLECEI" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

onuta 1

10.08.2010, 22:36

oana merci mult draguta.

onuta 1

10.08.2010, 22:37

corinuta, esti invitata mereu la masa si tu.

monik 1

20.10.2010, 08:31

arata super bn aceasta manke....am sa o fac si eu..ai de la mine 5,o zi buna iti doresc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume