Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 5156 vizualizari

 

E gustoasa,are vitamine ,se face repede avand in vedere ca fasolea am avut-o la congelator,gata fiarta,rosiile cu ardei pregatite la sticla de asta toamna,deci 80 % mancarica-i deja gata...

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g fasole fideluta galbena ( pusa la congelator,fiarta)
  • cca 250 ml amestec de rosii cu ardei ( facute in toamna)
  • 2 cepe de apa mai mari
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit ceapa cca 50 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii:

Scoatem punga de fasole din congelator si o lasam sa se dezghete,iar noi ne vedem de alte treburi.Cand ne hotaram sa facem mancarea, deja fasolea-i dezghetata.Taiem ceapa marunt si o calim pana devine traslucida in uleiul bine incins,adaugam un praf de sare cat calim ceapa.Adaugam rosiile si lasam cca 10 min sa fiarba,apoi punem fasolea si 1/2 cana apa si lasam sa fiarba 20 min.La final potrivim de sare si piper si adaugam mararul.

 

TIPS-URI

1

pentru cei pacatosi ,ca mine, o imbunatatim cu ceva ca carnea....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Ela68 1

25.11.2013, 21:26

iubesc mancarica asta , e super !

Micutza Luana 1

25.11.2013, 22:15

tare imi place bunaa

alilianaa 1

25.11.2013, 23:26

nu are carne?!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Pastai scazute cu usturoi